Ico swirl icon-swirl

Module principal

This workshop has ended.

Where

ONLINE

online
2880 online
Belgique

When

Langues parlées

Dutch (Nederlands)

Nombre maximum de participants
500

This workshop has ended.

Information complementaire

DIT IS EEN ONLINE KERNMODULE

Enkele dagen voor de online workshop ontvang je de link en de instructies om online deel te nemen.

Om organisatorische redenen worden deelnemers die minder dan 48h voor aanvang van de workshop inschrijven verzocht ook meteen telefonisch contact op te nemen op +32 479 07 81 40 ​​​​​​of mij een mail te sturen.

De deelnemers van de voorgaande online Kernmodule waren alvast enthousiast!

“Ik hoef geen verplaatsing naar de workshop te doen, wat me tijdswinst geeft en zo kan ik rustig starten aan de workshop zonder veel indrukken van de omgeving en kan ik in mijn eigen vertrouwde omgeving leren. De aparte “breakout-rooms” zijn een geweldige uitvinding (een ruimte waar je per 2 kan werken). Je wordt niet afgeleid door anderen die oefenen. Zo voelt het heel veilig om te oefenen, ook omdat er de verschillende manieren waren waarop we hulp konden vragen.”

“Ik ben thuis en kan tussendoor kleine klusjes of telefoontjes doen. Er is geen afstand af te leggen om er te komen, geen verblijfplaats te zoeken om te overnachten, het goedkoper aan transport- en maaltijdkosten, je kan eens veranderen van stoel, tijd en ruimte voor jezelf nemen in je eigen huis.”

“Ik ben heel positief! Het online les volgen ging veel beter dan verwacht.”

“Er is ook contact met anderen mogelijk. Door afwisselend met iedereen te oefenen is het fijn om anderen hun processen te begeleiden en in je eigen processen door iemand anders begeleid te worden. Hierdoor krijg je met ieder apart een beter contact.”

“De veilige verbinding is er en wordt gevoeld.”

Op tijd inschrijven

In verband met het opsturen van het cursusmateriaal vragen we om ten laatste anderhalve week voor de aanvang van de workshop in te schrijven. Indien dit niet mogelijk is, bezorgen we het cursusmateriaal digitaal zodat je het zelf kunt (laten) printen.

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen. We raden aan je in te schrijven voor een van deze online workshops, omdat je dan persoonlijk wordt begeleid in het aanleren van ‘Het ABC van ontstressen’. Van de Teacher bij wie je de Workshop Ontstressen volgde, krijg je dan een kortingscode van €25 op de Kernmodule.

Ben je niet in de gelegenheid om aan een live of online Workshop Ontstressen deel te nemen, dan kan je hier klikken en de online video’s ‘Eerste Hulp Bij Onrust’ bekijken, zodat je zelf al met ‘Het ABC van ontstressen’ kunt oefenen. Als je nog vragen hebt, kan je die op de eerste dag van de Kernmodule stellen.

Uren en programma

Op de eerste dag is er online ontvangst vanaf 9u. We beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De volgende dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17u. Tussendoor zijn er pauzes en er wordt één uur middagpauze genomen.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. Ook dit gebeurt online.

Doel is dat je leert zelfstandig te werken met de verbindingsprocessen zodat je ze zelf ook thuis en op het werk kunt toepassen.

Er wordt steeds voldoende assistentie voorzien door mensen die ervaring hebben met Live The Connection, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt gedurende de workshop.

Workshopmateriaal

Enkele dagen voor de workshop ontvang je het cursusmateriaal en de werkbladen per post. In verband met het opsturen van het cursusmateriaal vragen we om ten laatste anderhalve week voor de aanvang van de workshop in te schrijven. Indien dit niet mogelijk is, bezorgen we het cursusmateriaal digitaal zodat je het zelf kunt (laten) printen.

Prijs en kortingen

De prijs voor deze Kernmodule is €880. Wie een laag inkomen heeft, krijgt €365 korting voor deze Kernmodule. Een kortingscode kan aangevraagd worden via het contactformulier door wie alleenstaand is en onder de €1400 en samenwonend onder €2300 per maand aan inkomsten heeft (inclusief inkomsten van huurgelden, aandelen en dergelijke; exclusief kindergeld).
Wie jonger is dan 25 krijgt eveneens €365 korting op de deelnameprijs van de Kernmodule. Neem contact op om een kortingscode te ontvangen.
Wie met twee of meer leden van hetzelfde gezin deelneemt aan deze workshop, kan voor de overige samenwonende gezinsleden een korting van €365 aanvragen via het contactformulier.

Kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille, klik dan hier.

Wil je deze Kernmodule herhalen (dus nam je in het verleden reeds deel), dan betaal je €264.

 

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Marina